Haberler

Başkanlardan Müdür Ziyareti

Güncelleme:

M. Ruhi Yılmaz Dursunbeyli olan ve Afyon Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Metin Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

Daha önce İvrindi Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz aylarda Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Dursunbeyli Metin Yalçın'ı Marmara Belediyeler Birliğinin toplantısı için Afyonda bulunan Dursunbey Belediye başkanı M. Ruhi Yılmaz ziyaret etti. Dursunbeyli olan Milli eğitim Müdürünü Dursunbey Belediye Başkanının yanı sıra Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık, Büyükyenice Belediye Başkanı Ahmet Özen, Korucu Belediye Başkanı Emin Mumcu da ziyaret etti. Göreve yeni getirilen Milli eğitim müdürüne Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan başkanları kapıda karşılayan Metin yalçın misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunurken ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

İki saate yakın Milli Eğitim Müdürüne konuk olan Başkanlar buradaki temaslarının ardından yeni müdüre başarılar Müdürlükten dileyerek ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Metin Yalçın Ruhi Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title