Haberler

Başkanlar Voleybol Spor Okulunu Ziyaret Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor faaliyet gösterdiği branşlarda özkaynaklarına yatırım yaparak geleceğin sporcularını yetiştirmeye büyük önem veriyor.

Bu yıl voleybol branşında büyük bir altyapı ordusu kuran kulüp,konusunda uzman başarılı antrenörler tarafından spor eğitimi alan gençlere geniş imkanlar tanıyor.1988-2005 doğumluların katıldığı voleybol spor okulları sadece yazın değil 12 ay devam edecek.Okullar açılıncaya kadar hafta içi 5 gün,okullar açılınca hafta içi bir gün ve hafta sonu iki gün olmak üzere haftada üç gün çalışmalar sürecek.Servis ve malzeme ücretinin alınmadığı spor okulunda şu anda 85 öğrenci spor eğitimi alıyor.Voleybol spor okulunun antrenörlüğünü altyapı sorumlusu Bülent Sülün ve antrenör Funda Savaş yapıyor.

YUSUF HOCAOĞLU:ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ.

Çarşamba günü yapılan çalışmayı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor başkanı Yusuf Hocaoğlu,voleybol branş sorumluları Ömer Marmaralı ve Hakan Arda ile birlikte ziyaret etti.Çalışmada Bayan voleybol A takımı teknik kadrosu da hazır bulundu.Sporculara hitap eden Hocaoğlu ''Balıkesir Büyükşehir Belediyespor olarak voleybol branşına büyük önem veriyoruz.Bu branşta mutlak başarıyı hedefliyoruz.Böylesine güzel ve büyük bir sporcu ordusuyla çalıştığımız için bugün bir kez daha gurur duydum.Bize bu imkanları tanıyan Büyükşehir Belediye başkanım Ahmet Edip Uğur'a çok teşekkür ediyorum.Onun sizlere selamını getirdim.En yakın bir fırsatta inşallah kendisi de sizleri ziyaret edecek.Ömer Marmaralı ve Hakan Arda'ya kurdukları mükemmel altyapı ordusu nedeniyle teşekkür ederim.Geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlerimize ne kadar güvendiğimizin kanıtı şu anda yaşadığımız tabloda yatıyor.Hepinize başarılar diliyorum ..''dedi.

Altyapı sorumlusu Bülent Sülün ise ''Hedefimiz öncelikle iyi bir insan ve iyi bir sporcu yetiştirmek.Ligde yarışmacı olan A takımımıza oyuncu verebilmek.Özkaynaklarımızı maksimum kullanarak insana yatırım yapabilmek.Hiçbir sorunumuz yok.Bize bu imkanları sunan yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.''dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Yusuf Hocaoğlu Sülün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title