Haberler

Başkanlar DSİ'ye Taleplerini İletti

Güncelleme:

Cemal Yılmaz Demir öncülüğünde DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan'la görüşerek taleplerini iletti

Terme İlçesi'ndeki belde belediye başkanları, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir öncülüğünde DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan'la görüşerek taleplerini iletti

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beldelere yaptığı ziyaretlerde kendisine talep ileten Kozluk, Hüseyinmescit, Kocaman, Evci ve Bazlamaç belediye başkanlarını DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan'la görüştürdü.

BAŞKANLAR HAZIR BULUNDU

Ziyarette Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Hüseyinmescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, Kocaman Belediye Başkanı Sezai Uzun, Evci Belediye Başkanı Mustafa Gökçe ve Bazlamaç Belediye Başkanı Mehmet Devranlı hazır bulundu. Milletvekili Demir'e AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

ORTAK TALEP

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beldelerde yaptığı programlarda başkanların kendisinden ortak bir talebi olduğunu belirterek, "Terme Kocaman Grubu (Miliç Irmağı ve Kolları) Havzası Leylekli Deresi'yle ilgili bir talepleri var. Konuyla ilgili taleplerini doğrudan size iletmek ve süreci nasıl hızlandırabilirizi konuşmak için buradayız" dedi.

2013 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

DSİ 7. Bölge Müdürü Mevlüt Pehlivan, Terme Kocaman Grubu (Miliç Irmağı ve Kolları) Havzası Leylekli Deresi projesinin bakanlığın 2013 programına alındığını belirterek, Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkılmasının beklendiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti Kozluk Terme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title