Haberler

Başkanlar Birliği, İl Toplantılarına Devam Edecek

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Genel Başkanı olduğu Belediye Başkanları Birliği, belirli periyotlarla üye illerde düzenlenen toplantılarına devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Genel Başkanı olduğu Belediye Başkanları Birliği, belirli periyotlarla üye illerde düzenlenen toplantılarına devam ediyor.

Hafta sonu düzenlenen ve Mehmet Keleş'in başkanlığını yaptığı Belediye Başkanları Birliği'nin Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya Ilıca Harlek Termal Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Hatay Eski Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Karabük-Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Rize-Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Samsun-Havsa Belediye Başkanı Murat İkiz, Konya-Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Samsun-Gazi Eski Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Karabük-Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ve Zonguldak-Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş katıldı.

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş buluşmaların zamanla eğitim toplantılarına dönüşeceğini ifade ederek, "Belediyeler Birliği olarak şuanda yönetim kurulumuz için düzenlediğimiz toplantıları ilerleyen süreçte tüm belediye başkanları için yapacağız ve artık eğitim toplantılarına dönüşecek. Belediye Başkanları Birliği hiçbir şey yapamasa dahi belediye başkanlarının çalışma şeklinde nasıl bir yol izlemesi gerektiğini öğretecek. Belediye başkanı olmak için bir okul yok hepimiz farklı mesleklerden geliyoruz. Bu toplantılar sayesinde belediye başkanlarımız tanıyacak ve tecrübelerimizi paylaşacağız. Sadece belediye başkanlarının katıldığı, bir şeylerin tartışılıp, paylaşabileceği bir ortam oluşturmak görevimiz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz. Yaptığımız toplantılara herkesin katılması lazım, bir belediye başkanı eksik olsa olmaz. O başka bir örnekle temsil edilemez" dedi.

İki gün süren toplantıların sonrasında Başkan Keleş ve konuk belediye başkanları Kütahya Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'ndan bilgi aldı. Başkanlar Kütahya'nın sembolü çinileri de inceleyerek gezilerini tamamladı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Mehmet Keleş Ilıca Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title