Haberler

Başkanlar Başkent İçin İstişarede

Daha güzel bir Ankara için ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Daha güzel bir Ankara için ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti.

Daha güzel bir Ankara için ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti. "Ağabey" diye seslendiği Yaşar'a sıcak bir karşılama hazırlayan Ertürk, Kazan Belediyesi'nin projelerini maketleri üzerinden tanıttı.

Belediye ziyaretinin ardından Yaşar'a Kazan Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Termal Otel Kongre ve Sağlık Merkezi inşaatını gezdiren Ertürk, proje hakkında bilgiler vererek "Genel Selçuklu mimarisiyle 20 bin metrekare alana yapılacak tesiste, 255 kişi konaklayabilecek" dedi.

Aslen Afyonlu olan Yaşar ise Afyon'un Türkiye'nin termal başkenti olduğunu hatırlatarak "Birçok hastalıkların şifa kaynağı olan termal su, Afyon'a önemli bir gelir kapısı açtı. Her mevsim binlerce insan termal otellerinde konaklıyor ve bu da şehrin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Sizin de Kazan'da böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmiş olmanızdan büyük mutluluk duydum. Bu proje, son yıllarda büyük bir pozitif değişim gösteren Kazan'ın gelişimine büyük katkı sağlayacak. Ankara için de önemli olan bu projeyi hayata geçirmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum" dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTILAR

Ardından Ertürk, Yaşar'ı Kazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi'nde öğle yemeğinde ağırladı. Burada da samimi bir ortamda sohbet eden ikili, belediyelerin hizmetleri hakkında fikir alışverişi yaptı. Güzel misafirperverliği için Ertürk'e teşekkür eden Yaşar, mevkidaşına Yenimahalle Belediyesi'nin cam atölyesinde yapılan el emeği göz nuru cam biblolardan, Ertürk ise Yaşar'a bakır bir kahve takımı hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lokman Ertürk Fethi Yaşar Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title