Haberler

Başkanı Lokman Çağırıcı İlk Ders Zilini Çaldı

2015-2016 eğitim öğretim sezonunun ilk gününde Bağcılar Belediyesi, ilçe genelinde bulunan ihtiyaç sahibi 6 bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

2015-2016 eğitim öğretim sezonunun ilk gününde Bağcılar Belediyesi, ilçe genelinde bulunan ihtiyaç sahibi 6 bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Okul açılış şenliğinde Bağcılar Beleidye Başkanı Lokman Çağırıcı ilk ders zilini çaldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Okullarının ilk gününde çocuklar yalnız bırakmayan Bağcılar Belediyesi, 6 bin 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. Bağcılar Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen törene Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Lokman Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz katıldı. Bağcılar Belediyesi Bilgi Evi öğrencilerinin Mehter gösterisi yaptığı açılış töreninde ilkokullu miniklerde şiir okudu.

Okula geri dönmenin mutluluğunu yaşayan çocuklardan Yiğit Önügo, Sude Emin ise okulların açılmasından dolayı mutluluklarını dile getirerek kendilerine yapılan kırtasiye malzemesi yardımı için Bağcılar Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

"BAĞCILAR'DA 15 TANE OKUL YAPIMI BAŞLATACAĞIZ"

Törenin ardından Başkan Çağırıcı'nın ilk ders zilini çalmasıyla çocuklar ilk dersleri için okullarına girdi. Sınıfta çocuklarla uzun süre sohbet eden Başkan Çağırıcı yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "Ülkemizi geleceğe taşıyacak daha iyi bir noktaya ve uygar medeniyetler seviyesine taşıyacak yeni nesillerin başarılı bir şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam ediyor. Başta alt yapı çalışmalarımız olmak üzere bunların bakım ve temizlik faliyetlerini Bağcılar'da bunların bakım onarım faliyetleri tamamladık. Alt yapı itibariyle herhangi bir problemimiz yok. Sınıfların kalabalık olması konusuyla da ilgili yeni okullar yaptırmaya devam ediyoruz. Bağcılar'da bu konuyla ilgili yapmış olduğumuz arazi çalışmaların tamamı da belediyemiz tarafından temin ediliyor. İnşallah 1 yıl içerisinde Bağcılar'da 15 tane okulu başlatmış olacağız. Milli Eğitim Bakanlığımız ücretsiz kitapları dağıtmaya devam ediyor. Bizde Bağcılar'da kırtasiye malzemelerini çocuklarımıza ücretsiz olarak veriyoruz böylelikle onların ihtiyaçlarını da gidermiş oluyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title