Haberler

Başkanı Gören Derdini Anlattı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Celalettin Güvenç'in istifasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen Nihat Çiftçi, her sabah kentin farklı bir semtine giderek halkla buluşuyor. Dün Atatürk Bulvarı'nda yürüyüşe çıkan Başkan Çiftçi'yi gören halk yaşadığı sorunları Çiftçi'ye anlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin sabahın erken saatlerinde sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında dünkü durağı Bahçelievler ve Atatürk Bulvarı oldu.

Göreve başlamasının ardından sabahın ilk ışıkları ile birlikte her sabah farklı bir ilçenin farklı bir semtinde vatandaşları ziyaret ederek güne başlayan Başkan Çiftçi, dün sabah da esnafı ziyaret etti, yolda halkla selamlaştı. Abide istikametinden Atatürk Bulvarı'nı kullanarak Şanlıurfa Belediyesi'ne kadar gelen Başkan Çiftçi, yolda vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.

Daha sonra belediye binasına geçen Başkan Çiftçi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına bağlı Halkla İlişkiler Biriminde çalışmalar hakkında bilgi alarak vatandaşların istek, talep ve şikayetlerinin zamanında değerlendirilmesi ve yardımcı olunması yönünde talimat verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title