Haberler

Başkanı Aydın Soğuk Çermik'te

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Soğuk Çermik'te yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Aydın, inceleme öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, alana yeni 43 çardağın ilave edildiğini, market, restoran ve kafe ihtiyaçlarını karşılayacak kapalı bir alan için çalışmaların da sürdüğünü söyledi.

Ahmet Turan Gazi Türbesi'ne de ulaşımı kolaylaştıracak proje üzerinde çalışmaların halen devam ettiğini aktaran Aydın, hem vatandaşın alışveriş yapabilmesi hem de belediye çalışanlarının kullanabileceği idari bina şeklinde iki katlı bir binanın tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Başkan Aydın son olarak, "Soğuk Çermik bir cazibe bölgesi olacağı inancındayız. Hem Soğuk Çermik hem Sıcak Çermik Sivas'ın çekim noktaları olacak. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Sivas ayrı bir görüntüye, ayrı bir sosyal alana, yeşil alana kavuşmuş olacak. Hem şehrin doğusunda hem batısında kuzeyinde, güneyinde ve merkezinde yoğun bir şekilde yeşil alan park, bahçe çalışmalarımız da sürüyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Turan Gazi Çermik Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title