Haberler

Başkandan Şok İddia: Genel Merkezimin İsmini Kullanarak Dolandırdılar

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, partisinden bir bayanın genel merkez adını kullanarak kendisini 2,5 milyon TL dolandırdığını iddia etti.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Güzel, bu aralar oldukça dertli. İki dönemdir çok büyük bir destek ile Ak Parti'den girdiği seçimlerde büyük bir zafer elde ederek belediye başkanı seçilen Ahmet Güzel, partisinden bir bayanın kendisini genel merkez adını kullanarak 2,5 milyon TL dolandırdığını iddia etti.


Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Bilgilendirdim


İddiasıyla ilgili olarak hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu bilgilendirdiğini anlatan Belediye Başkanı Güzel, "Ben adalet istiyorum. Adaletin sağlanması için genel merkezime bilgi verdim. Ancak hala bir işlem yapılmadı. Genel Merkezin ismini kullanarak beni dolandırdılar ve şu an hiçbir şey yapamıyorum. Bu gibi insanların bu partiden atılması gerekir. Bunların partiye verdiği zarar çok büyüktür. Sesim duyulmayınca bazın kuruluşlarının kapısını çalmak zorunda kaldım" dedi.


Güzel: "Beni Dolandıranlar Milletvekili Aday Adayı Olmuş Şaşırdım"


Söz konusu bayanın şu anda Ak Parti'den Diyarbakır Milletvekili Aday adaylığı bulunduğunu kaydeden Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Güzel, hakkını ölene kadar savunacağını ve elde edeceğini açıkladı. Güzel, "Beni dolandıran kişi şu anda gitmiş Diyarbakır'da Milletvekili aday adayı olmuş şaşırdım. Bu insan kendine ne verdiği ki millete ne verecek anlamıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Güzel Karaköprü Şanlıurfa Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yakup İnanır:

Ahmet Güzel Belediye başkanı değil ki, kendisine belediye başkanı diyorsunuz. Ahmet Güzel 2014 yılında Saadet Partisi (SP) Karaköprü eski İlçe Belediye Başkan adayı idi. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi''dir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title