Haberler

Başkandan İlk Ziyaret Müdürlük Yaptığı Okula

Güncelleme:

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini müdürlük yaptığı Dilektepe Ortaokuluna gerçekleştirdi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini başkan olmadan önce müdürlük yaptığı Dilektepe Ortaokuluna gerçekleştirdi.

Okul bahçesinde öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Mehmet Korkut, okul binasına geçerek okul müdürü Bilal Taş ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Okulun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Korkut, Okul Müdürü Bilal Taş'dan okulla ilgili herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sordu. Okul Müdürü Bilal Taş ise, okul binasının yeni olmasından dolayı önemli bir eksiklerinin olmadığını, sadece okuluda ses sistemine ihtiyacımız olduğunu söyledi. Başkan Korkut, "Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretimizi uzun yıllar öğretmen, müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak görev yaptığım Dilektepe Ortaokuluna gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugün burada öğretmen arkadaşlarımla ve müdürümle görüşerek bir süre sohbet ettik, okulumuzun varsa sorunlarını dinledik, tabi okul binamız yeni olduğundan pek faz eksikliği yok, sadece ses sistemi ihtiyacı varmış, arkadaşlarıma söz verdim İnşallah bu hafta içerisinde okulumuzun ses sistemi ihtiyacını karşılayacağız" dedi.

Dilektepe Ortaokulu Müdürü Bilal Taş ise, Belediye Başkanı Mehmet Korkut'a ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "İlk ziyaretini Dilektepe Ortaokuluna yaparak bizlere büyük şeref verdiniz. Yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyarette Başkan Korkut'a İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, Balkaya Köyü Muhtarı Orhan Doğan ve Geçitli Köyü Muhtarı Hüseyin Arslan eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Korkut Bilal Taş Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title