Haberler

Başkana Gönderilen Çiçekleri Gizemli Kişi Satın Aldı

Bolu Belediye Başkanı Ak Partili Alaaddin Yılmaz'ın üçüncü kez başkan seçilmesinin ardından gönderilen çiçekler açık arttırma ile satışa çıkarıldı.

Bolu Belediye Başkanı Ak Partili Alaaddin Yılmaz'ın üçüncü kez başkan seçilmesinin ardından gönderilen çiçekler açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Açık arttırmaya kimse katılmazken, salona gelen Alaaddin Yılmaz 120 çiçeği ismini açıklamadığı kişi tarafından 10 bin TL'ye satın alındığını söyledi.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Alaaddin Yılmaz üçüncü kez belediye başkanı seçildi. Alaaddin Yılmaz'ın kazanmasının ardından Bolu Belediyesi'ne yüzlerce çiçek gönderildi. Çiçeklerin belediye başkanlığı makamına sığmaması üzerine koridorlara konuldu. Yılmaz'a gönderilen yaklaşık 400 çiçek arasından seçilen 120 çiçeğin açık artırma ile satılacağı açıklandı. Satılacak çiçekler üzerlerine satış fiyatları yazılarak açık arttırmanın yapılacağı Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde sahneye sıralandı. Saat 14.00'te yapılacak açık arttırmaya kimse katılmadı. Programın başlama saatinden 30 dakika sonra salona gelen Yılmaz, gazetecilere 120 çiçeğin tamamının 10 bin TL'ye satıldığını açıklarken, çiçekleri kimin aldığı hakkında bilgi vermedi.

Başkan seçilmesinin ardından kendisine çok sayıda tebrik çiçeği geldiğini belirten Yılmaz, "Burada bulunan çiçeklerin tamamını 10 bin TL'ye sattık. Buradan elde ettiğimiz gelir ile piyano alacağız. Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ne alınacak piyano ile çocuklar piyano çalmayı öğrenecekler. Çiçek satışı ile de sosyal bir faaliyete katkı sağlamış olduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yılmaz Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title