Haberler

Başkan Zolan, Oyunu Ailesiyle Kullandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Esra Zolan ile birlikte kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Esra Zolan ile birlikte kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Esra Zolan ile birlikte Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'ndaki 2071 numaralı sandıkta kullandı. Okulda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, özellikle oy kullanmaya gelen mahalle sakinlerinin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milletin iradesini bugün sandığa yansıtacağını belirten Başkan Zolan, "İnşallah ülkem için, şehrim için, gelecek için en hayırlısını olmasını istiyoruz. Milletimiz vatandaşlık görevini yoğun bir şekilde yerine getiriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olana, güzel olana karar verecektir. Milletimizin vermiş olduğu karar en güzelidir, başımıza taç edeceğiz" dedi.

Türkiye'de bir istikrarsızlığın söz konusu olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "7 Haziran sonrası oluşamayan hükümet inşallah 1 Kasım sonrası milletimizin iradesiyle artık kısa bir zamanda oluşsun. Huzursuzluğa sebep vermemek üzere 4 yıl ülkemiz güzelliklerle taçlansın istiyoruz. Bizde vatandaşlık görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun. Göreve gelecek olanlara da şimdiden başarılar diliyorum. Bizler de her zaman onlarla beraber Denizlimiz için mücadelemizi ve çalışmalarımızı yapacağız" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Servergazi Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title