Haberler

Başkan Zolan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz pilates ve zumba kurslarında eğitim gören kadınlarla kahvaltıda buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz pilates kurslarında eğitim gören kadınlarla kahvaltıda buluştu. Çamlık Mesireliği'nde düzenlenen etkinliğe Başkan Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, spor kursları eğitmenleri ve yaklaşık 2 bin kursiyer katıldı. Kursiyerlerle bir araya gelerek tek tek selamlaşan Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada kadınlar için ilk düzenledikleri spor kurslarını anlattı. Başkan Zolan, "Hanım kardeşlerimize spor yaptırabilme anlamında attığımız ilk adımda, 'Acaba olur mu? Hanım kardeşlerimiz ilgi gösterir mi? Yoksa proje yarım mı kalır, başlamadan biter mi?' diye kafamızda sorular vardı. Ancak hanım kardeşlerimiz düzenlediğimiz spor kurslarına beklentimizin çok çok üstünde bir ilgi gösterdi. Biz de dedik ki, 'Tüm projelerimizi bundan sonra hanım kardeşlerimize göre yapalım.' Gerçekten birçok başarıya sizlerle birlikte imza attık. Daha sonra pilateste Guinness Rekorlar Kitabı'na girdik. Bunu hanım kardeşlerimizle birlikte başardık. Sizler isterseniz zaten her şeyi başarırsınız" diye konuştu.

Kadınlar için her türlü fedakarlığı yapmaya ve her türlü imkanı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "İşte pilates kurslarından sonra şimdi de zumba. Sonra size bir söz vermiştim 'yüzme havuzu yapacağız, hanım kardeşlerimize de özel zaman ayıracağız' diye. Çok şükür Kayıhan'da yüzme havuzumuzu yaptık. İnşallah İncilipınar'da da eski açık yüzme havuzunu tamamen ortadan kaldırdık. Oraya da güzel bir kapalı yüzme havuzu ve spor yapılabilecek salonlar inşa edeceğiz. Merkezefendi, Karaman, Akkonak bölgesine de yüzme havuzu yapacağız. Ayrıca Umut 2 ve Umut 3' e giden Üçler bölgesine de kapalı yüzme havuzu planladık. Siz 'tamam' diyene kadar, artık yüzme havuzu diye bir ihtiyaç kalmayıncaya kadar inşa etmeye devam edeceğiz."

Denizli'ye yeni bir nefes veren, yarıştığı şehirler içinde kenti bir kaç adım öne çıkaran, dünyada benzerleri ile yarışabilen ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan teleferik ve yayla projesini tamamladıklarını anlatan Başkan Zolan, "Hayırlı olsun, inşallah oraya gideceksiniz. Orası ayrı bir dünya, ayrı bir güzellik. Ben hepinizi Bağbaşı Yaylamıza ve teleferiğe binmeye davet ediyorum. İnşallah yaz-kış bu doğal güzelliğimizi kullanacağız. Biz sizler için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki Allah'ım birliğimizi, dirliğimizi bozmasın, huzurumuz daim olsun" dedi. Konuşmaların ardından kursiyerler ve spor kursları eğitmenleri Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre önce hizmete açtığı teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na çıktı. Gün boyu bölgeyi gezen kadınlar yaylanın keyfini çıkardı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Bağbaşı Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title