Haberler

Başkan Zolan, Çivril'de İncelemelerde Bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlatarak, bu yatırımlarla ilçenin doğa turizminin merkezi olacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'i ziyaret ederek, ilçedeki Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Çivril merkez ile Gümüşsu, Yeniköy, Işıklı, Çıtak ve Kıralan Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, AK Parti Çivril İlçe Teşkilat üyeleri ile de buluştu. Ziyaretlerinde ilçede sürdürdükleri alt ve üst yapı ile diğer çalışmaları anlatan Başkan Zolan, "Çivril'de hiçbir vatandaşımızın ayağı çamura değmeyecek. Her yere kilit parke taşı döşeyerek, 2017'nin sonunda kilit parke taşı işini tamamlayacağız. Ancak alt yapı çalışmaları devam eden yerlerde ise üst yapı çalışmalarımız daha sonra tamamlanacak. Biz bir söz verdik ve o sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

"Gümüşsu Şelalesi'nde kamulaştırma tamam"

Özellikle gençlerin yoğun talep gösterdiği halı sahaların yapımına devam edildiğini aktaran Başkan Osman Zolan, Çivril halkının merakla beklediği Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi projesi ile ilgili ise şunları söyledi: "En çok arzu ettiğimiz projelerimizden birisi de Gümüşsu Şelalesi. Bu projemizde kamulaştırma işlemlerini tamamladık. İhalesini de tamamladıktan sonra şelalenin hem üst hem de alt tarafında düzenlemeler yapacağız. Gümüşsu Şelalesini üç yıl önce görmüştük ve o günden sonra burası için çalışmaya başladık. Gümüşsü Şelalesi hayalimizdi ve bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz."

"Cazibe merkezi olacak"

"Çivril'le ilgili çok güzel hayallerimiz var" diyen Başkan Zolan, "Işıklı Gölü ile ilgili projemiz var. Akdağ Tabiat Parkı ile ilgili olarak ise Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan onay bekliyoruz. Hayata geçecek olan bu projelerle Çivril'in doğa turizminin merkezi ve doğaseverler için cazibe noktası olmasını istiyoruz. Biz burayı sadece Çivril ve Denizli için değil Türkiye için çekim noktası yapmayı düşünüyoruz. Burası gölüyle, ormanıyla, Akdağ Tabiat Parkıyla ve tüm doğal güzellikleriyle sadece Denizli'nin değil bölgenin turizmine katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

"Yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz"

Çalışmalar tamamlandığında Çivril'in tüm mahalleleri ile birlikte, Denizli ve Türkiye'ye örnek olacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Biz bunun sözünü vererek yola çıktık. 'Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik. Biz bu güzelliklerin üzerine yeni güzellikler koymaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Gümüşsu Denizli Çivril Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title