Haberler

Başkan Zolan, Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor.

Buldan'a bağlı Yenicekent Beldesiile Bölmekaya, Doğanköy, Oğuz, Bozalan, Dımbazlar, Gülalan, Hasanbeyler,Yeniçam, Kaşıkçı, Kurudere, Alandız, Yayla, Kovanoluk ve Süleymanlı köylerine giderek vatandaşlara büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatan Başkan Zolan, yasa ile birlikte Denizli'de 360 köy, 68 belde, 18 ilçenin Büyükşehir'in imkanlarından yaralanacağı belirtti.

"Büyükşehir'in getirdiği imkanlar şehir merkezinde ne varsa, ilçelerimize, köylerimize ve mahallelerimize de o hizmetler gelecek" diyen Başkan Zolan, "En çok belde ve köylerimiz kazanacak.Yasa gereği Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin mahalle statüsü kazanan belde ve köylere bütçelerin en az yüzde 10'u kadar her yıl yatırım yapmak zorunda. Bu kaynakla yapılan hizmetler burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlayacak. Bu hizmetler şehirlere olan göçün önüne geçecek. Birkaç yıl sonra eminim ki tersine göçler yaşanacak. Kent merkezinde var olan güzelliklerin belde ve köylerinde olduğunu gören vatandaşlarımız buralara tekrar gelecek burada yaşayan vatandaşlarımız ise şehirlere gitmek istemeyecek. Biz herkes yaşadığı yerde mutlu olsun istiyoruz. Bunu da başaracak inançtayız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Yenicekent Denizli Buldan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title