Haberler

Başkan Zenbilci'nin Ev Toplantısı Sokağa Taştı

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Yeşiltepe Mahallesinde gittiği ev sohbetine sokak sakinlerinin yoğun ilgisi ile sokağa taştı.

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Yeşiltepe Mahallesinde gittiği ev sohbetine sokak sakinlerinin yoğun ilgisi ile sokağa taştı.

Başkan Zenbilci, Yeşiltepe Mahallesi Devekuşu Çiftliği olarak bilinen bölgenin kuzey kısmında bir vatandaşın evine davetli olarak seçim ziyaretinde bulundu. Burada Başkan Zenbilci'nin geldiğini öğrenen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zenbilci, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara yaptığı konuşmada, "Biz yapmış olduğumuz çalışmalar ile Yeşiltepe'nin çehresini değiştirdik. Sadece sizlerin yollarını, parklarını yapmadık. Sizlerle beraber olmayı kendimize amaç edindik. Sadece 4 bin yeni doğan bebek evi ziyaret ederek ailelerimizin mutluluğunu paylaştık. Mümkün olduğu kadar, Sarıçamlı'nın düğününde, cenazesinde, acısında ve tatlısında hep birlikte olmaya gayret ettik. Yeşiltepe'nin eksik olan hizmetlerimizi tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgeye bir okul ve cami projesi var. Bu hizmetler ileri ki aylarda buraya gelecek. Gelmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz. Bütün çabamız Yeşiltepeli, Sarıçamlı kardeşlerimizin mutluluğudur. Biz sizlerden ayrı değiliz. Sizlerin içinden, sizlerin kardeşi, abesi ve evladıyız" dedi. Başkan Zenbilci, rakiplerin kendi projelerini anlatma yerine, Sarıçam belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri karalamaya çalıştığını belirterek, "Bu arkadaşlarımız 3.5 yıl boyunca bizim hizmetlerimizi engellediler. Bunları anlatmıyorlar. Şimdi yapmış olduğumuz hizmetleri eleştiriyorlar. Biz halkımız için hizmet yaptık. Hizmet binamızın yapımını, yolların yapımını, belediyenin araç gereç ve mania alımlarını 3.5 yıl engellediler. Bu engelleri aştıktan sonra bizlere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bizi belediyeyi borçlandırmakla suçluyorlar. Biz yapmış olduğumuz borcun karşılığında hizmet yaptık" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Zenbilci Yeşiltepe Ak Parti Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title