Haberler

Başkan Zeki Toçoğlu: 'Yeni Bulvarda Sona Yaklaştık'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan 7. Cadde güzergahında devam eden yeni bulvar çalışmalarını inceledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan 7. Cadde güzergahında devam eden yeni bulvar çalışmalarını inceledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar'dan yeni arter üzerindeki trafik geçişleri ile ilgili bilgiler alan Başkan Toçoğlu, projenin kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, "Hatırlanacağı üzere Eski Kazımpaşa Caddesi'nin yanı sıra, son olarak da Serdivan Spor Salonu'nun bulunduğu bölgede yeni bir bulvar çalışması hayata geçirmiştik. Serdivan ulaşımı için oldukça önemsediğimiz 7. Cadde üzerindeki bulvar projemizde de artık sona geldik. Bugün de kurmaylarımız ile birlikte proje üzerindeki son değerlendirmelerimizi yaptık. Kısa süre içerisinde çalışmaların nihayete ereceğini öğrendim. Serdivan ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Yeni bulvarı Kampüs ulaşımı açısından da önemli bulduklarını belirten Başkan Toçoğlu, "Yeni bulvarın hizmete alınması ile birlikte 7. Cadde üzerinden yeni bulvara, buradan da Kampüs yoluna ulaşım sağlanacak. Böylelikle üniversitemize ulaşımda alternatif bir seçenek de oluşturmuş oluyoruz. Kısa süre önce Rektörümüz Muzaffer Elmas ile de bir araya geldik. Projenin üniversitemiz açısından da önemsendiğini ifade edebilirim. Bu yüzden Sakarya Üniversitemizin ihtiyaçlarına dönük bir projeyi hayata geçirmekten ayrıca memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Şehrin ulaşım geleceğini ilgilendiren yeni projelerin de sözünü veren Başkan Toçoğlu, "Kısa süre önce kamuoyuna duyurduk. Şehrin ulaşım altyapısı konusunda kararlı bir yöntem izlemekteyiz. İnşallah hafta içi şehrin ilk katlı otoparkının temelini atıyoruz. Bunun yanı sıra Serdivan Kafeler Caddesi başta olmak üzere şehrin muhtelif alanlarında devam eden kavşak düzenleme ve güzergah yenileme çalışmalarımız söz konusu. Yatırım programımız öncülüğünde Sakarya'nın ulaşım geleceğini yakından ilgilendiren adımlar atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title