Haberler

Başkan Zeki Toçoğlu; "Uludere Köprüsü'nde Çalışmalar Tamamlandı"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Uludere Köprüsü'nde başlatılan yenileme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel sonrası zarar gören köprüde Büyükşehir Belediyesi yenileme çalışmalarının başlatılacağını duyurmuş, bölgedeki ulaşım güvenliğinin ise arttırılacağı ifade edilmişti. Konu ile ilgili olarak Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz aylarda şehrimizin birçok bölgesinde etkili olan sel afeti yaşandı. Hükümetimizin destekleri, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin ortaklaşa çalışmalarıyla selin izlerini sildik. Karapürçek Uludere Köprüsü de selden zarar gören yapılardan biriydi. Bu konudaki iyileştirme çalışmalarını da derhal başlatmış, 18 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğimizi duyurmuştuk. Hamdolsun köprüde başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere Mahallerini birbirine bağlayan köprüde ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye ulaştırdık. Şehrimizin tamamına Büyükşehir'in güçlü elini ulaştırmaya devam ediyoruz. Karapürçek'te verimli bir asfalt sezonu geçirdik. SASKİ tarafından başlatılacak yeni altyapı yatırımları da Karapürçek'e değer katacak. Yeni projelerimizle Karapürçek'in standartlarını daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Yenilenen köprü Karapürçek'e hayırlı olsun" dedi.

İlçede hayata geçirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür eden Karapürçek Belediyesi Başkanı Orhan Yıldırım ise, "Yeni yaşam alanları, spora dönük yatırımlar, iyileştirme çalışmaları ve yeni altyapı hamleleri ile Karapürçek gelişmeye devam ediyor. Tüm bu hizmetlerde Büyükşehir Belediyemizin ilçemize güçlü bir desteği söz konusu. İnşallah birlik ve beraberlikle Karapürçek kazanmaya devam edecek" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Karapürçek Sakarya Uludere Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title