Haberler

Başkan Yücel, Oda Başkanlarının Sorunlarını Dinledi

Antalya’nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda başkanları ile bir araya geldi.

Antalya'nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda başkanları ile bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Veliddin Yenialp'ın düzenlediği sabah kahvaltısında oda başkanları ile bir araya geldi. Konaklı Seyir Terası'nda düzenlene toplantıya Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Kuyumcular Odası Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Doğan Bacak, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Elektrikçiler Odası Başkanı Turan Sağlamer, Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş, Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp ve Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş katıldılar.

Toplantıda oda başkanlarının sorunlarını dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Yücel, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her ortamda oda başkanlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geliyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi biz birlikte yönetmeye ve sorunları birlikte çözmeye geldik. Oda başkanlarımız ile de fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Bugün esnaflarımızın sorunlarını ve Alanya'yı konuştuk. Oda başkanlarımızın fikirleri ve düşünceleri bizim için önemli ve değerli" dedi.

Toplantının ardından Başkan Yücel, oda başkanları ile birlikte Konaklı Seyir Terası'nı gezerek, incelemelerde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Konaklı Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title