Haberler

Başkan Yücel'den Yerel Yönetim Dersi

Ufuk Hayat İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri, Yerel Yönetim derslerini uygulamalı öğrenmek için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Ufuk Hayat İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri, Yerel Yönetim derslerini uygulamalı öğrenmek için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti.

Önce belediyenin birimlerini gezerek yerinde tanıyan öğrenciler, daha sonra Başkan Yücel'den Belediyecilik ve Yerel Yönetimler hakkına bilgi aldılar. Öğretmenleri Fatma Yeşilkaya, Kerime Dilber Kuz ve Ali Üreyen önderliğinde ziyarete gelen 4-A, 4-B ve 4 -D sınıfından yaklaşık 50 öğrenci, Başkan Yücel'e, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi, Encümen ve belediye birimlerinin görevleri hakkında sorular sordu.

Ufuk Hayat İlkokulu öğretmenleri uygulamalı derslerin daha anlaşılır ve akılda kalıcı olduğunu söyleyerek, yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Yücel'e teşekkür ettiler. Başkan Yücel, ziyaret sonunda her sınıfla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title