Haberler

Başkan Yücel'den Turizm Sezonu Öncesi Uyarı

Turizm sezonu öncesi huzur ve düzeni tesis etmek için sezon başından itibaren çok sıkı tedbirler alacaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ve inşaat sektörüne yönelik uyarılarda bulundu.

Turizm sezonu öncesi huzur ve düzeni tesis etmek için sezon başından itibaren çok sıkı tedbirler alacaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnaf ve inşaat sektörüne yönelik uyarılarda bulundu.

Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Encümen Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda birim ve müdürlüklerden gelen konular görüşülerek karara bağlandı.

Encümen toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, sezon başı olması nedeniyle birçok bölgede kontrol ve denetimlerin arttırıldığını belirtti. Esnafı da kurallara uymaları konusunda uyaran Başkan Yücel, "Sezona sıkı bir kontrol ve sıkı bir denetlemeyle başlamak istiyoruz. Çünkü bölgemizin turizm potansiyeli ve bölgemizin huzuru için bunu yapmak zorundayız. Bizim için her şeyden önemlisi turizm sezonuyla bölgeye gelen turistlerin memnuniyeti ve bölge halkının huzurudur. Bu yüzden denetimlerimizin çok olmasından dolayı bu encümenimizde tutanak sayısı oldukça fazlaydı" dedi.

Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği içinde turizm sezonunda esnafa yönelik bazı kurallar koyduklarını kaydeden Başkan Yücel, şunları söyledi:

"Hanutculuk ve çığırtkanlık gibi toplumu rahatsız edici durumlarda müdahale açısından serbest rekabetin olduğu bir ortam fakat kurallara bağlamak açısından tüm esnaf arkadaşlarımızı sezonun başında uyarıyoruz. Düzeni tutturamazsak bu düzen sonuna kadar bozuk ve sağlıksız gider. Başından kuralları koyup, düzeni başında sağlamalıyız. Bizim tüm çalışmalarımız, yaptığımız her şey, esnafımız ve bölgemiz içindir."

Turizm sezonu dolayısıyla 15 Mayıs'ta inşaat yasağının başlayacağını kaydeden Başkan Yücel, görüntü, ve ses kirliliğini engellemek, turist memnuniyetini sağlamak için inşaat sektörünü uyardı. 15 Mayıs'a kadar inşaat sektöründeki çalışmaların tamamlanmasını isteyen Başkan Yücel, "Şimdiden uyarıyorum. İnşaat sektörü ile uğraşan insanların 15 Mayıs'a kadar yatırımlarını bitirmelerini istiyoruz. Çünkü hepimiz turizmden ekmek yiyoruz. Bu kararlara saygı duymaları ve bu yaptırımları da yerinde ve zamanında uygulamalarını istiyoruz. Çalışma vakitleri ve zaman ayarlamalarına da dikkat etsinler" ifadelerini kullandı.

Belde ve köylerin birleşmesiyle birlikte bütünlüğü sağlamak için ruhsat güncellemelerinin de yapılmaya başlandığını kaydeden Başkan Yücel, mahallelerde bulunan işyerleri sahiplerinin ruhsatlarını yenilemek için belediyeye başvurması gerektiğine de dikkat çekti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title