Haberler

Başkan Yücel'den Turizm Sezonu Değerlendirmesi

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında, encümen üyeleri ve birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında, encümen üyeleri ve birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol, İmar ve Şehircilik, Zabıta Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve diğer birimlerden gelen tüm konular görüşülerek karara bağlandı.

Encümen toplantısının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm sezonunun beklenen gibi geçmediğini söyledi. Başkan Yücel, "Fakat esnaf arkadaşlarımızdan sabır bekliyoruz. Herşeyin iyi olacağına inanıyoruz" dedi. Hiç kimseye ceza yazmak ya da uyarıda bulunmak istemediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yücel, "Bunları üzülerek yapıyoruz. Ama gerek bu şehrin siluetini korumak, gerekse bu şehrin ortak değerlerini korumak adına düzen ve tertibini sağlamak için bu işlemleri yapmak zorunda kalıyoruz. Çünkü Alanya hepimizin. Alanya'nın geleceği için çalışıyoruz. Esnafın belediyenin yaptırımlarını kural koymak, düzeni sağlamak için yaptığını bilmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yayla mevsiminin başlamasıyla birlikte vatandaşların güvenliği için yaylalarda ve kırsal alanlarda geniş çaplı çalışma başlattıklarının altını çizen Başkan Yücel, Küçükhasbahçe ile Büyükhasbahçe mahalleleri arasındaki paralel yolda da çalışma başlattıklarını söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 11. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali'nin 1-2 Ağustos tarihlerinde düzenleneceği de hatırlatarak, festivalin bölgeye canlılık getireceği belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title