Haberler

Başkan Yücel'den Alanya Aşığı Almanlara Plaket

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 33 yıldır 3 haftalık tatillerini Alanya'da geçiren 3 Alman çifte teşekkür plaketi verdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 33 yıldır 3 haftalık tatillerini Alanya'da geçiren Alman Christa-Theo Vogel, Edeltraund- Wilfried Müller çifti ile Monika Von Fıschern adlı Alman turistleri konakladıkları Panorama Otelde ziyaret etti. Alman turistlerle bir süre sohbet eden Başkan Yücel, tatil tercihlerini Alanya kullandıkları için teşekkür ederek plaket takdim eti.

26 YILDA 50 KEZ ALANYA'YA GELDİ

Alanya'da tatillerini geçirmekten oldukça memnun olduklarını dile getiren Edeltraund- Wilfrıed Müller çifti, Alanya'yı çok sevdiklerini ve Alanya'nın tatil yapılabilecek en güzel yer olduğunu söyledi. Monika Von Fıschern ise kedisinin Alanya aşığı olduğunu belirterek, "Alanya çok güzel bir şehir. Ben yılda iki defa geliyorum. Almanlar için, Alanya her zaman öncelik taşıyor" dedi.

"ATALARIMIZIN MİSAFİRPERVERLİK GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, "Biz atalarımızdan devraldığımız misafirperverlik geleneği ile misafirlerimizi her zaman en iyi şeklide ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Çok sayıda Alman vatandaşı kentimizde yerleşik olarak yaşıyorlar. Çocukları bizim çocuklarımızla aynı okulda tahsil yapıyorlar. Sizlerin de uzun yıllar tatil tercihini Alanya'da kullanmanız bizim için gurur verici" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title