Haberler

Başkan Yücel, Aşçıları Tebrik Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”9. Güneydoğu Avrupa Selanik Aşçılık Şampiyonası”na katılan Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyelerini tebrik etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "9. Güneydoğu Avrupa Selanik Aşçılık Şampiyonası"na katılan Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) üyelerini tebrik etti.

Dünya Şefler Birliği (WACK) tarafından 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Yunanistan'ın Selanik şehrinde düzenlenen "Güneydoğu Avrupa Aşçılık Şampiyonası"na katılan AKTAB Başkanı Mustafa Nail Özden, şefler Cengiz Yıldız, Nevzat Karacaağaçlı, Hayrullah Demiray, Soner Efe ve Savaş Taşar Belediye Başkanı Yücel'i makamına ziyaret etti.

Alanya'ya 1 gümüş, 6 bronz, 9 mert olmak üzere toplamda 16 madalya kazandıran şefleri tebrik eden Başkan Yücel, 24 ülkenin katıldığı uluslararası bir yarışmada, aşçıların Alanya markasını bir kez daha ön plana çıkardığını söyledi.

Yurt dışında ilk defa uluslar arası bir yarışmaya katıldıklarını belirten AKTAD Başkanı Mustafa Nail Özden, yarışmaya katılmalarına destek veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür etti. Özden, "Sizlerin desteği ile her yıl çıtamızı daha da yükselteceğiz, destekleriniz için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim" dedi.

Geçen yıl Ekim ayında 4'cüsü düzenlenen Alanya Belediyesi Uluslar arası Altın Kepçe Yemek Yarışması'nın da değerlendirildiği ziyarette, bu yılki yarışmanın 16 Ekim'de düzenleneceği açıklandı.Türkiye'de ilk uluslar arası yarışmanın İstanbul'da, ikincisinin de Alanya'da yapıldığını belirten Özden, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yarışmaya dünyadan çok sayıda aşçının katılmasını beklediklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Murat Yücel Yunanistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title