Haberler

Başkan Yılmazer Vatandaşlarla Buluştu

30 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti’den Sapanca Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’da halkla buluştu.

30 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti'den Sapanca Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca'da halkla buluştu.

Sapanca Belediyesi önünde vatandaşlara kavurma ve pilav dağıtılırken, çok sayıda vatandaş belediye binası önündeki yerini aldı. Öğlen saatlerinde Sapanca Belediyesi bahçesinde kurban kesildi. 7-8 bin kadar vatandaşın katıldığı etkinlikte, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, bu organizasyona katılan tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin de yer aldığı organizasyonda, vatandaşlar yeni belediye başkanları ile tanışma fırsatı buldu. Yanına gelen tüm vatandaşlarla yakından ilgilenen Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, vatandaşların dertlerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Yemeğin ardından Kur-an okumasına geçildi. Vatandaşlar akşam saatlerine kadar belediye önünde oturdu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title