Haberler

Başkan Yılmazer İşadamı Nafi Güral'a Plaket ve Berat Takdim Etti

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, işadamı Nafi Güral'a yaptığı yaptığı yatırımlar neticesinde plaket taktim etti.

Sapanca'ya çeşitli yatırımlar yapan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, eşi Gülsüm Güral ile Sapanca Güral Otel Genel Koordinatörü Kadir Ay, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'i ziyaret etti.

Başkan Yılmazer işadamı Nafi Güral'a teşekkür plaketi ve berat takdim etti. Güral Otel başta olmak üzere Kütahya Porselen'in Sapanca'daki yeni inşa edilen alışveriş merkezi gibi yatırımları konusunda Başkan Yılmazer'e bilgiler veren Nafi Güral, Sapanca'da gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı çok mutlu olduğunu ve Sapanca'daki her yatırımın ilçe sosyo ekonomik yaşamına kattıklarıyla tam bir doku uyuşumu sağladığını söyledi. Güral, Sapanca'ya yeni yatırımlarla destek vermeyi sürdüreceğini belirtti.

Nafi Güral ve eşini makamında misafir etmekten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmazer, Sapanca'ya yatırımlarının sürecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Porselen Aydın Yılmazer Nafi Güral Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title