Haberler

Başkan Yılmazer, "Geçide Yatarım Yine de Kapattırmam"

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Yüksek Hızlı Tren çalışmaları nedeniyle Kırkpınar hemzemin geçidinin kapatılmak istenmesine karşı çıktı.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Yüksek Hızlı Tren çalışmaları nedeniyle Kırkpınar hemzemin geçidinin kapatılmak istenmesine karşı çıktı.

AK parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, çalışmaları devam eden Ankara- İstanbul arası YHT inşaatının Kırkpınar hemzemin geçidinin, köprü yapımının bitimine kadar kapatılmaması için, "Başkan olarak gerekirse geçidin üzerine yatarım ama yine de kapattırmam" dedi.

Göl kenarında bulunan esnafın mağdur edilmemesi için hemzemin geçidinin açık olması gerektiğini belirten Dr. Yılmazer, aynı isteğini Sapanca Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısında da dile getirdi. Başkan Yılmazer, Kırkpınar'da yapılan köprü inşaatının bitimine kadar mevcut hemzemin geçidin kapatılmasını isteyen DDY yetkililerine itiraz ettiğini söyledi.

Başkan Yılmazer, "Kırkpınar'da devam eden üst geçit çalışmasının bitirilmesinin ardından, hemzemin geçit kapatılacak. Ancak Kırkpınar'da çalışma yapılan alanın toprak zemininde çok kaymalar oluyor. Bu nedenle çalışmalar biraz uzun sürdü. Zemin beklenenden daha kötü" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yılmazer Kırkpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title