Haberler

Başkan Yılmazer Bilgi Kültür ve Sanat Evlerini İnceledi

Güncelleme:

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer'in seçim beyannamesinde de bulunan projeler arasında yer alan Bilgi Sanat ve Kültür evleri projesini gerçekleştiriyor.

Yanık Mahallesi, Şükriye Mahallesi, Ünlüce mahallesi, Kurtköy mahallesi ve Gazipaşa Çukur mahallesinde Bilgi, Kültür ve Sanat Evleri yapımına devam ediliyor.

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olacak olan Bilgi Kültür ve Sanat evlerinde kütüphane, internet kullanımı, eğitim odaları gibi her seviyeye her yaşa uygun programlar gerçekleştirilecek. Ev kadınları için meslek edindirme kursları gerçekleştirilecek

Yapımı devam eden Bilgi Kültür ve Sanat Evlerinde incelemelerde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer; "Alt yapıdan üst yapıya, kültürel ve sosyal hizmetlere kadar yaptığımız tüm çalışmalarımızı, belli bir plan ve bütçe dâhilinde ilçemizin geneline yayıyoruz. Bu kapsamda yaptığımız hizmetlere her geçen gün bir yenisini ekleme gayreti içerisindeyiz. Sapanca Belediyesi olarak her mahalleye bir Bilgi, Kültür ve Sanat Evleri kazandırma gibi bir hedefimiz var. Amacımız, başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, her yaştan vatandaşımızın rahatlıkla gelebileceği, velilerimizin öğrencilerini gönül huzuruyla gönderebileceği bir ortam sunabilmek. Bu sosyal alanlarda zaman zaman bayanlara da yönelik kurslarımız olacak. Bilgi, Kültür ve Sanat evlerimizin yapımı devam devam ediyor yakın zamanda halkımızın hizmetine açılacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Gazipaşa Kurtköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title