Haberler

Başkan Yılmaz: "Omzuma Binen Yeni Sorumluluğu Severek Yüklendim"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık ilçesinde yaptığı köy ziyaretleri sırasında 30 Mart sonrasında büyük bir sorumluluk yükleneceklerini belirterek, “Bu sorumluluğu ve yükü severek yüklendim” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık ilçesinde yaptığı köy ziyaretleri sırasında 30 Mart sonrasında büyük bir sorumluluk yükleneceklerini belirterek, "Bu sorumluluğu ve yükü severek yüklendim" dedi.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Asarcık ilçesinde köyleri ziyaret etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve parti yöneticileri, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Asarcık Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Yüce ve partililerin eşlik ettiği Başkan Yılmaz sırasıyla Armutlu, Yeni Ömerli, Emirmusa, Şıhlıoğlu ve Alışar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz ilk durağı olan Armutlu köyünde toplanan Asarcıklı hemşerilerine yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında 30 Mart'ta yapılacak olan seçimi hatırlatan Yılmaz, "Bildiğiniz gibi bu il özel idareleri kapandı ve il özel idareleri kapanırken, il özel idarelerinin buralarda, bu köylerde yapacağı işlerin tümü büyükşehire aktarıldı. Dolayısıyla seçimlerden sonra böyle yeni bir durum var. Kırsal kesimdeki bu köylerde sorumluluğunun yüzde 90'ı bizim omzumuza bindi ve biz de omzumuza binen bu yeni sorumlulukları severek sırtlanıp yola koyulduk" diye konuştu.

"Biz çoktan çalışmaya başladık" diye konuşan Başkan Yılmaz şöyle konuştu: "İbrahim Beyle, Hami Beyle istişare ediyoruz ve öncelikleri belirliyoruz. 30 Mart'ı takip eden süre içerisinde köylerimizde olan tüm eksikliklerin hepsinin sorumlusu benim. Allah'ın izniyle önümüzdeki iki sene içerisinde köylerimizde eğer varsa su problemi, kanalizasyon problemi, asfalt yol problemi diye bir şey kalmayacak. Çünkü Başbakanımız bize bu talimatı verdi. Biz de bu talimatı aldık ve yeniden aday olduğumuza göre de bu görevi kabul ettik. Ben 2 sene sonra Sayın Başbakanımıza demeliyim ki, Samsun'da 969 tane köy var ve bu köylerimizin hiçbirinde grup yolu asfaltı eksiğimiz yok, içme suyu problemimiz yok, kanalizasyon sorunumuz yok demek zorundayım. Dolayısıyla böyle bir sorumluluğun gereğini yapmak üzere yollara düştük. Allah'ın izniyle mahcup olmayacağız. Sizlere faydalı ve güzel hizmetler yapacağız. Sizden istediğim bu 30 Mart seçimlerinde bizi birbirimizden ayırmayın. İbrahim beyle bizi birbirimizden ayırmayın. Bu işler bizim işimiz. Yani hizmet etme işi AK Parti'nin işi. Bizler iş yaparız, rakiplerimiz konuşup büyük laflar edip, karalama ve iftira söylemleri ile göz boyamaya çalışır. Bırakın onlar konuşsun biz de burada insanımızın hayrına ne yapabiliriz, nasıl hayatlarını daha konforlu ve rahat hale getirebiliriz onlara kafa yoralım. Başkaları laf üretir biz iş üretiriz." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Asarcık Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title