Haberler

Başkan Yılmaz, Muhtarlarla Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ve Çarşamba ilçelerinden gelen muhtarlarla bir araya geldi.

Yılmaz, yol sorunlarını aktaran muhtarlara Samsun'da bu problemin en yakın zamanda sona ereceğini belirterek, "Kredi kullanıyoruz, başka harcamalarımızdan kısıyoruz ama asla köy yollarındaki çalışma tempomuzu düşürmüyoruz. O yüzden rahat olun, asla endişeniz olmasın. Benim hayatım bu iş. Hepinizin hayatta en iyi bildiği bir iş vardır. Benim de en iyi bildiğim iş yol. 20 sene öncesini de bundan 10 sene sonra olması gerekeni de çok iyi biliyorum. Kafama koydum hepsini yapacağız." diye konuştu.

Ömürlük yollar inşa ettiklerini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bir daha geri dönüp bakmayacak şekilde kaliteli yapıyoruz. Bu sene yap, iki sene sonra tekrar yap, mantığını rafa kaldırdık. Artık ömürlük yollar inşa ediyoruz. Beton yola döndük ve bu da bizim tempomuzu biraz yavaşlatıyor. Çünkü beton yolun ilerleme hızı, sathi kaplama gibi değil. Yavaş ilerliyoruz ama kalıcı oluyor. Sonraki sene bozup yeniden yapmak zorunda kalmıyoruz. Bakım masrafını ortadan kaldırıyoruz. O harcayacağımız yama masrafınıysa yeni yapacağımız yollarımıza harcıyoruz. Samsun'da 5 bin kilometrelik yol ağı var. Acil yapılması gereken yol ağıysa yaklaşık 3 bin kilometre. Bunun bin kilometresini bitirmiş durumdayız. Geri kalanının da planını yaptık ve hızla devam ediyoruz. Sizler rahat olun. Gözümüzü kararttık, gece gündüz yol işine kenetlenmiş durumdayız."

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz Vezirköprü Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title