Haberler

Başkan Yılmaz: Fetö'ye Kendisini Bağlamış Hainleri Temizleyeceğiz

Bolu Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı çevresinde aldıkları tedbirlerin devam ettiğini söyleyerek, "Orada FETÖ'ya kendisini bağlamış, kula kulluk eden hainleri temizleyeceğiz.

Bolu Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, Bolu 2'nci Komando Tugay Komutanlığı çevresinde aldıkları tedbirlerin devam ettiğini söyleyerek, "Orada FETÖ'ya kendisini bağlamış, kula kulluk eden hainleri temizleyeceğiz. Sadece orayı değil belediyeyi de temizleyeceğiz. Bütün resmi kurumları da temizleyeceğiz" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, darbe girişimi başladıktan sonra Bolu 2'nci Komanda Tugay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığı'nın çevresindeki yolları belediye araçlarıyla ulaşıma kapattırıp darbe kalkışmasına katılması muhtemel askeri kuvvetlerin şehre ulaşmasına karşı önlem almıştı. Başkan Yılmaz, darbe gecesi ne Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ne de İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz'ın kendisini aramadığını, bunun üzerine bir sıkıntı olduğunu düşündüğünü anlatan Yılmaz, "Düğünden dönmüştük. Eşimi eve bıraktıktan sonra fevri davranabileceğimi düşünüp silahı almadım. Her zaman silahla gezmeme rağmen silahımı almamaya karar verdim. Bu tür olayları atlatmış biri olarak o olaylarda rahat hareket etmeyeceğim kanaatiyle almadım silahımı. Tugay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığı'nın etrafını çevirmiş olmamız bir tugayı engellemeye yetmez ama niyetleri ortaya çıkacaktı" dedi.

Tugay çevresindeki yolların hala kapalı olduğunu, güvenlik tedbirlerinin devam ettiğini belirten Yılmaz, "Orası peygamber ocağı. Orada FETÖ'ye kendisini bağlamış, kula kulluk eden hainleri temizleyeceğiz. Sadece orayı değil belediyeyi de temizleyeceğiz. Bütün resmi kurumları da temizleyeceğiz. Bütün kurumlar bizim devletimizin unsurları. Hakimlerin içinde bu satılmışlar var diye, hakimlerin hepsini satılmış gibi, polisin içinde var diye polisin tamamını satılmış diye göremeyiz. Sinsice her kademede her yere girmişler. Bu pisliklerden her yeri temizlemek bizim boynumuzun borcu. Bunun da en rahat dönemini yaşıyoruz. Ülkenin temizlenmiş bir yapısına doğru gidiyoruz" diye konuştu.

Darbe girişiminde şehit olan polis memuru Ozan Özen'in cenaze törenine katılarak şehit annesinin elini öpen ve ertesi gün görevden uzaklaştırılan İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz'ın cenazeye gelmesinden rahatsızlık duyduğunu söyleyen Yılmaz, "Şehit cenazesinde alay komutanımız geldi. Ben onun yanımda olmasından rahatsızlık duyduğumu ifade edebilirim. Uzun bir süredir Bolu'da görev yapıyor ve belediye başkanı olarak özel ilişkilerimiz var. En azından 'Benden sana zarar gelmez' diye araması lazım. Galip olanın yanında olmayı herkes becerir. Sıkıntılı zamanlarda insanlar yüreklerini ve cüsselerini belli ederler. Baktığın zaman çok güçlü kuvvetli insanlar ama bir bakıyorsun zayıf ve çelimsiz insanlar tankın önüne atlayıp canını verebiliyorsa işte o kritik zamanlarda yürek belli olur" dedi.

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yılmaz Türker Yılmaz Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title