Haberler

Başkan Yılmaz'dan Tüm Asker ve Polislere Selam

Alaçam’da iftar programında çevik kuvvet polislerine sarılan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Sizlerin nezdinde vatanımızın huzuru için ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan polislerimizi, askerlerimizi selamlıyorum" dedi.

Alaçam'da iftar programında çevik kuvvet polislerine sarılan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Sizlerin nezdinde vatanımızın huzuru için ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan polislerimizi, askerlerimizi selamlıyorum" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile birlikte Alaçam ilçesindeki geleneksel toplu iftar programına katıldı. İftara yoğun katılım gösteren Alaçamlılar, Bakan Kılıç ve Başkan Yılmaz'a büyük ilgi gösterdi.

"TÜM POLİSLERİMİZE, ASKERLERİMİZE SELAM OLSUN"

İftar öncesinde Alaçamlılarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, masaları tek tek dolaşarak çocuk, yaşlı tüm herkesle kucaklaştı. Engelli vatandaşlarla özellikle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Tüm herkesin Ramazan'ını tebrik eden Başkan Yılmaz, çevik kuvvet polislerini de unutmadı. Güvenlik için ilçede bulunan çevik kuvvet polislerinin yanına giderek Ramazan'larını tebrik eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Vatanımızın huzuru için ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan polislerimizi, askerlerimizi sizlerin nezdinde selamlıyorum. Afiyet olsun çevik kuvvet" diyerek polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Alaçam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title