Haberler

Başkan Yılmaz: "Bu Cennet Coğrafyayı Korumak Boynumuzun Borcudur"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kızılırmak Kuş Deltası'nda düzenlenen kahvaltı programına ev sahipliği yaptı.

Gerçekleştirilen programa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Yeşil, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve aileleri katıldılar.

Kahvaltı sırasında bir konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yörükler Köyü ve Kızılırmak Deltası'nın hem Samsun hem de Türkiye için Allah'ın bir nimeti olduğunu dile getirerek; " Burada kömüşlerden yapılan sütün, peynirin, yoğurdun ayranın, kaymağın değerini bilmek lazım. Bu konuda Allah'ın nimeti olan bu güzel coğrafyayı korumamız bir ibadet bir şükürdür ve boynumuzun borcudur. Nesli azalmakta olan ve burada yaşayan türleri bilim insanları azalma nedenlerini araştırıp, inceleyip insanlara ve doğaya yardımcı oluyorlar. Buranın dünyaca ünlü bir doğal cennet köşe olabilmesi için burada yapılan kaçak yapıları doğal hayatın sürdürülebilir olması için buraya zarar vermemesi için kaldıracağız. Bu katkı için gerekirse maddi imkanlarımızı kullanacağız, drenaj kanalları ve doğal hayatı etkileyeceğinden korktuğumuz kimyasal tehditleri engelleyeceğiz. Bilin ki bizler burada misafiriz. Burada kendinizi asla ev sahibi olarak görmeyin buranın sahipleri doğanın asıl sahipleri olan bitki türleri türlü kuşlar karıncalar böceklerdir. Türkiye'mizin birçok zenginliği var kimi tarihi eserleri ile ön plana çıkıyor kimi yaylaları ile ön plana çıkıyor bizde bu Subasar Ormanı ve Ramsar alanını tabiat varlıklarını doğal hayatı koruma alanı ilan edilmiş bu özel alanla ön plana çıkacağız diyorum ve hepimizin bayramını tekrar tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Çağatay Kılıç Yusuf Ziya Yılmaz Kızılırmak Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title