Haberler

Başkan Yılmaz Almanya'da Gurbetçi Seçmenlere Seslendi

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere Almanya’da görevlendirilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mainz kentinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere Almanya'da görevlendirilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mainz kentinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mainz Başkonsolosluğu'nda oy kullanmak için bulunan gurbetçilerle buluşan Başkan Yılmaz, son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanan kirli oyuna dikkat çekerek 1 Kasım Genel Seçimleri sonunda, bu haince oyunu sandıkta verilen cevapla hep birlikte bozacaklarını söyledi.

Çok önemli ve hassas bir dönemde sandığa gittiklerini ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "İçte ve dışta ülkemiz üzerinde haince planlar yapanlar en büyük tokadı inşallah 2 Kasım sabahı halkımızdan yiyecekler. İstikrarı ve gelişimiyle bölgesinde bir istikrar adası olan ve gıptayla bakılan ülkemizin huzuruna, güvenliğine, demokrasisine, kardeşliğine ve barışına uzanan her türlü hain eli kırıp atacak kadar güçlü bir ülkeyiz. Allah'ın izniyle ve sizlerin sağduyusu ile biz bu karanlığın içinden yeniden doğup büyük Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmasının ardından sandık görevlilerine başarılar dileyen Başkan Yılmaz, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Mainz'da gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı mahalleleri gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz gittiği yerlerde sevgi ile karşılandı ve büyük ilgi gördü.

Başkan Yılmaz'a Mainz programında Rheiland Pfalz Bölgesi UETD (Türk Demokratlar Derneği) Başkanı Musa Şenel, Mainz Ak Parti Skm Başkanı Salim Özdemir, Mainz Ak Parti Teşkilatlanma Başkanı Ertan Akmeşe, Mainz Ak Parti Halkla İlişkiler Bşk Bektaş Uslu ve Mainz Ak Parti Ekonomi Başkanı İsmail Yılmaz eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yılmaz Ak Parti Almanya Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title