Haberler

Başkan Yıldırım Bazlamaç Deresi'ndeki Islah Çalışmalarını İnceledi

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Mecidiye köyü muhtarı Aydın Özcan ile birlikte Ahmetler Mahallesinden geçen Bazlamaç Deresi'nde başlatılan ıslah ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Mecidiye köyü muhtarı Aydın Özcan ile birlikte Ahmetler Mahallesinden geçen Bazlamaç Deresi'nde başlatılan ıslah ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Yıldırım burada yaptığı açıklamada, hizmette ayrım yapmadan çalıştıklarını belirterek, bir zamanlar vatandaşların yoğun şikayetine neden olan ve pis kokuların geldiği Bazlamaç Deresi'nin yaşam alanına dönüşeceğini söyledi.

Çalışmaları yürüten yüklenici firma yetkilisinden bilgi alan Başkan Yıldırım, derenin eski halinin içler acısı durumda olduğunu hatırlatarak, "Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından bazlamaç Deresi'nin yeniden can bulacağını söyleyebiliriz. İlçe içinden geçen derelerin kirliliği, etrafa kötü kokular yayması, tehlike oluşturması gibi birçok sebeplerden dolayı üstlerinin kapatılması konusunda vatandaşlarımızdan sayısız talepler geliyor. Ancak Devlet Su İşleri (DSİ), dere üstlerinin kapatılmasını istemiyor. Biz de buna paralel olarak, ilçe içinden geçen derelerin ıslahı ve çevre düzenlemelerini yapıyoruz" dedi.

İlçe içinden geçen tüm derelerin ıslahının yapılması için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Yıldırım, "Karapürçek değişiyor diyoruz. Değişimin ilçenin her alanına yayılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin içinden geçen derelerin de ıslahının yapılması, etrafının güzelleştirilmesi ve buraların yaşam alanına dönüştürülmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kötü görüntü oluşturan dereler, yaptığımız bu çalışmalarla yaşam alanına dönüşüyor. Hizmette ayrım yapmadığımızı her fırsatta dile getiriyoruz. Bu hizmetimizin de hemşerilerimize fayda getireceğine inanıyorum. Hayırlısı olsun" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Orhan Karapürçek Mecidiye Bazlamaç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title