Haberler

Başkan Yiğit Yığılca Yolu İçin 11 Milyon İstedi

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yedigöller yolu için Kültür ve Turizm Bakanlığından 11 milyon ödenek talebinde bulundu.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yedigöller yolu için Kültür ve Turizm Bakanlığından 11 milyon ödenek talebinde bulundu.

Başkan Muzaffer Yiğit Yedigöller yolunun Yığılca'dan geçmesi sebebi ile Kültür ve Turizm Bakanlığından 11 milyon ödenek istedi. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Vali Ali Fidan ve

milletvekillerinin durumu bozuk olan yol ile ortak çalışma içerisinde olduklarını ve turizm bakanlığından ödenek talebinde bulunulduğu bildirdi. Yiğit, "Yedigöller yolumuzun revize edilmesi konusunda 11 milyon ödenek talebinde bulunduk. Yolun revize edilerek cazibe haline getirilmesi ve ulaşımın tamamen Yığılca üzerinden yapılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yığılca'nın turizm konusunda ki payı artıyor. Yığılca hem sanayi şehri hem de turizm şehri olacak. Saklıkent olmaktan kurtulup doğa harikası olarak turizmcilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit Ali Fidan Yığılca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title