Haberler

Başkan Yemenici Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, mahalle muhtarları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Merkez mahalle muhtarıyla toplanan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici her mahalle muhtarıyla tek tek konuşarak mahallelerin imar, park, yol, sosyal alan ile ilgili konulardaki sorularını yanıtladı.

Yemenici "Birlikte çalışalım, birlikte yönetelim, başarıyı birlikte elde edelim benim yönetim anlayışım budur. Bu mahallelere hep birlikte sahip çıkalım. Akçakoca'da sorunları minimuma indirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Yemenici ayrıca "Muhtarlar bizim elimiz, ayağımız, gözümüz her zaman bir araya geliyoruz. Bugünde kahvaltılı bir toplantı yapalım istedik, bizim mahallelerde yapacaklarımızı ve onların bizden taleplerini dinlemek ve istişare etmek amacıyla bir araya geldik. Verimli bir toplantı oldu, inşallah bundan sonrada görüş alışverişi yapabileceğimiz bu tarz toplantıları sıklıkla gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title