Haberler

Başkan Yazgı Yerel Yönetimleri Anlattı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Polis Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen ‘Yerel Yönetimler’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Polis Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen 'Yerel Yönetimler' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen konferansa katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, polis okulu öğrencilerine Yerel Yönetimler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Yazgı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Polis Okulu Müdürü Mustafa Uçar, polis okulunun akademik personeli ve okul öğrencileri konferans salonunda yerlerini aldı.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Belediyecilik hizmetinin ilk aşamasından projenin değerlendirilip ortaya konmasına kadar birçok konuya değindi. Yerel yönetimlerin yapısı ve işleyişi konusunda polis okulu öğrencilerine bilgiler aktaran Başkan Yazgı, seçim beyannamesinde yer alan belediye projelerinin şuana kadar yüzde 35'nin gerçekleştiğini söyledi.

Başkan Yazgı, konuşmasının devamında Mahalle meclisi ve Ramazan ayında Mahalle iftarıyla sürdürdü ve bu sayede binlerce kişiyle birebir görüşme sağlandığını kaydetti. Başkan Yazgı "Belediyemizde birçok projenin uygulamasını başlattık. Beyaz Masa projesiyle halk sorunlarını direk bizlere iletme fırsatı yakalıyor" dedi.

Su sorunun çözümü ise kısa, orta ve uzun vadeli çözüm yolu öngördüklerini aktaran Başkan Yazgı, insanların musluktan su içmesi sağlamak için ne gerekiyorsa yapılacağını işaret etti ve ulaşım konusunda kesin çözümün yakın zamanda yaşanacağını kaydetti. Göreve başladığı andan itibaren yıllarca hiç hizmet gitmeyen kenar mahallelere hizmet götürdüklerini ve ilk etap olarak kenar mahallelere asfalt çalışması yapıldığını rakamlarla açıklayan Başkan Haluk Şahin Yazgı, şehrin tanıtımını ve geniş çaplı organizasyonlarının belediye öncülüğünde gerçekleştiğini söyleyerek, "Biliyorsunuz şehrimizde festival yapılıyordu. Bizler festival coşkusunun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladık. Festival nedeniyle ünlü sanatçılar geldi. Mesela örneğin ilk kez klasik otomobil turnuvası, yamaç paraşütü organizasyonları düzenledik. Yine tanıtım günlerine katıldık ve son olarak biliyorsunuz ki ' Somuncu Baba Aşkın Sırrı' film çekimleri ilimizde yapıldı. Önümüzdeki aylarda çekimler yine devam edecek ve bu yıl sonunda inşallah galası yaparak Somuncu Baba kültürünü Aksaray'dan Türkiye hatta yurt dışında çıkarak tüm dünyaya yaymaya çalışacağız" diye konuştu.

Konferans sonunda öğrencilerin yerel yönetimler ile ilgili esprili sorularına yine öğrenciler gibi espriyle açıklık getiren Başkan Yazgı, kendisini konferansa davet eden Polis Okulu Müdürü Mustafa Uçar'a ve kendisini dinlemeye gelen öğrencilere teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Somuncu Baba Mustafa Uçar Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title