Haberler

Başkan Yazgı'dan Huzur Evine Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla eşi Hasibe Yazgı ile birlikte Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi’ni ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla eşi Hasibe Yazgı ile birlikte Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi'ni ziyaret etti.

Başkan Yazgı, huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Ben her zaman şunu söylüyorum. Siz bizim başımızın tacısınız. Sizler bize emanetsiniz. Bizlerinde emaneti en iyi şekilde mutlaka korumamız gözetmemiz gerekiyor. Bizim sizler için yapmamız gereken ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Başımızın üstünde yeriniz var" dedi.

Yaşlıların hayır dualarını alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, devletin insan hayatını kolaylaştırmak adına her türlü imkanları sağladığını belirterek, yaşlılara devletin şefkatini gösteren Huzurevi yöneticilerine de ayrıca teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve huzurevi sakinleri hep birlikte pasta keserek Yaşlılar Haftasını kutladı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title