Haberler

Başkan Yazgı: "Aksaray'a Hep Beraber Hizmet Edeceğiz"

Aksaray Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Aksaray Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Gizlenci, Başkan Haluk Şahin Yazgı'nın başarılı olacağına inandıklarını belirterek, "AK Parti merkez ilçe yönetimi olarak belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı'yı ziyarete geldik. Biz kendisi aday olduktan sonra bu işi başaracağına eminiz dedik. Kefiliz dedik. Ondan da en ufak bir şüphe duymuyoruz. Tabii ki elinde sihirli bir değnek yok Sonuçta beş yıl uzun bir süre gibi gözükse de bir belediye başkanı için çok kısa bir süre. Çünkü bir bölgede bir proje çalışmasına başlaması, plan, proje, keşif en az bir senesini alır. Bir anda da 5-6 yere birden başlayamayacağına göre de tabii ki uzun sürecektir. Biz kendisinin başarılı olacağına eminiz. Allah yardımcısı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise merkez ilçe yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Hem merkez ilçe başkanım, hem de merkez ilçe yönetimindeki arkadaşlarımız ziyarete geldiler. Her şeyden önce teşekkür ediyorum Seçim süreci boyunca da verimli ve güzel bir çalışmayı hep birlikte gerçekleştirdik. Zaten benim çıkıp geldiğim yer burası. O da ayrı bir güzelliktir benim için. İnşallah Aksaray'a hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Ak Parti Ak Parti Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title