Haberler

Başkan Yavaş Sağlık Çalışanlarıyla Buluştu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile devlet hastanesi ve sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorlar ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Başkan yardımcısı Halil Aldemir ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hediye verdi. Sındırgı Devlet Hastanesi'nde personel ile bir araya gelen Başkan Yavaş, doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı ve devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Başkan Yavaş günün önemine değinerek yaptığı konuşmada, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, bazen canımız burnumuzdayken bile çilemizi çeken, sağlık personelimizin 14 Mart Tıp bayramını tebrik ediyorum. Bu kapsamda bugün Sındırgı Devlet Hastanesi'ne ve sağlık ocaklarımıza bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağlık çalışanlarımızın o çileli hayatına bir an da olsa bir ara verip, mutlu olmaları için kendilerine ufak da olsa bir hediye takdim ettik. Aynı zamanda burada yatan hastalarımızı da ziyaret ederek moral bulmalarını sağladık. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde, sağlıkla, umutla koşan bir Türkiye anlayışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde sağlık konusunda nereden nereye gelindiğini de unutmamak lazım. Daha dün bir ambulans bulamazken, cenazelerimizi hastanelerden alamazken şimdi en ücra köşelere bile ambulans gidiyor. Evde sağlık hizmetleri ile hastalarımızın ayağına giden bir devlet anlayışı, sağlık hizmeti var. Gelişen Türkiye'de sağlık çalışanlarımızın da işleri bir nebze olsun kolaylaşıyor. Özverili çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Ekrem Yavaş Sındırgı 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kim? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title