Haberler

Başkan Yaşar, Şehit Halisdemir'in Ailesini Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve belediye meclis üyeleriyle birlikte 15 Temmuz’da darbeci General Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in Niğde’deki baba ocağını ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve belediye meclis üyeleriyle birlikte 15 Temmuz'da darbeci General Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki baba ocağını ziyaret etti.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Çukurkuyu köyündeki evinde baba Hasan Hüseyin Halisdemir'e taziyelerini ileten Başkan Yaşar, "Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için Allah sizden bin kere razı olsun. Tüm dualarım evladınız, evladımız için. Mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun" dedi.

Kahraman şehidin babası Hasan Hüseyin Halisdemir de, "Niğde'nin toprağından çıkan Ömer Halisdemir, o darbeciyi bir kurşunla yıktı. Şükürler olsun Türkiye'mize huzur getirdi" diye konuştu.

Şehidin evinin avlusuna kurulan taziye çadırında ailesi ve akrabalarıyla uzun uzun sohbet eden Yaşar, şehit Halisdemir'i köy şehitliğindeki mezarı başında da ziyaret etti. Mezarı başında şehide dua eden Yaşar, "Bu ülkede hukukun üstünlüğü sağlanacak, eşit yurttaş olarak, farklılıklarımızı zenginlik sayarak bu devlete sahip çıkacağız. Biz beraber ve bir olduğumuz zaman hiçbir güç Türkiye halkının karşısında duramaz. Ne mutlu ki vatanını, bayrağını seven, bu uğurda gözünü kırpmadan canını ortaya koyan evlatlarımız var. Siyasetçilere de söyleyeceğim tek bir sözüm var. Siyasetin dilini artık kin ve intikamdan uzak tutun. Bugün milletçe birliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu sağlayabildiğimizi hep beraber gösteriyoruz. Siyaset kin ve nefretten uzak tutulursa halk kazanacak, millet kazanacak, devlet kazanacak. Birliğimizi bozmayacağız. Anaların kucağına şehit yavrularımız gelmeyecek. PKK terör örgütüne de, IŞİD terör örgütüne de, FETÖ'ye ve destekçilerine vurduğumuz tokadın daha büyüğünü vurarak bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü koruyacağız" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kartal Yenimahalle Niğde Yerel Haberler

title