Haberler

Başkan, "Yardımlaşmada Yarış Yapalım"

Güncelleme:

Kartepe Köseköy Mahallesi Hacı Alim Muharrem Karslı Kız Kuran Kursu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı.

Hayırsever Muharrem Karslı'nın ilimize hizmete aldığı Kartepe Köseköy Mahallesi Hacı Alim mevkii Kız Kuran Kursu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başkan Karaosmanoğlu imkanı olan herkesin yardımlaşmada yarış yapması gerektiğinin altını çizdi.

AÇILIŞI YAPILDI

Mahalle sakinleri ve kursta eğitim olacak öğrenciler ile velilerin katıldığı açılış merasimi dualarla yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İmkânı olan herkes Sadaka-i Cariye'de yarış yapmalıdır. Dünyadaki bırakacağımız kalıcı hizmetler bizler için ahirete götüreceğimiz ve amel defterinin kapanmayacağı büyük hizmetler olacaktır. Bununla birlikte yüce kitabımız Kuran-ı Kerime hizmet edecek, öğretecek ve öğreteceğiz" dedi.

"KURAN-I KERİM HAYAT REHBERİMİZ OLMALI"

Dulalar eşliğinde açılan ve önemli bir hizmeti gerçekleştirecek Kız Kuran Kursunda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Sizin en hayırlı olanınız, Kuran'ı öğrenen ve öğretendir, hadis-i şerifine uygun bir anlayışla çalışıyoruz. Müslüman ve mümin olan Kuran-ı Kerim'i kendimize hayat rehberi olarak benimsiyoruz. Yüce kitabımızı öğrenmek isteyen herkese öğretecek kurumlara ihtiyacımız var. Hayırseverimiz Muharrem Karslı'ya da teşekkür ediyorum. Bizler de kuran kurslarına yardım ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: CafeRuj.com.tr / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Muharrem Karslı Köseköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title