Haberler

Başkan Yardımcısı Ekem'den Hemşirelere Gül

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Hemşireler Haftası nedeniyle Adilcevaz Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret ederek hemşirelere gül dağıttı.

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Hemşireler Haftası nedeniyle Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret ederek hemşirelere gül dağıttı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un ilçe dışında olması dolayısıyla yerine Başkan Yardımcısı İzzet Ekem ve Başkan Danışmanı Kadir Turan, Hemşireler Haftası dolayısıyla Adilcevaz Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret ederek hemşirelerin gününü kutladı. Ziyarette hemşirelere gül dağıtan İzzet Ekem, hemşirelerin sağlık hizmetinin vazgeçilmez elemanları olduğunu ifade ederek, "İnsan hayatının sağlıklı bir şekilde devamı ve iyi bir yaşam kalitesinin sağlanması için gayret gösteren sağlık görevlileri arasında yer alan hemşireler, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez elemanlarıdır. Sağlığını kaybeden insanlarımızın yeniden sağlığına kavuşabilmelerinde yoğun çaba ve gayret gösteren hemşirelerimiz önemli bir görev icra etmekle birlikte değişen sağlık ihtiyaçlarının giderilmesinde, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve sağlık hizmetinin eksiksiz şekilde giderilmesinde de ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Bu ağır sorumluluk altında görev yapan hemşirelerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Bu duygularla tüm hemşirelerimizin bu anlamlı günlerini ve haftalarını yürekten kutlar, insan sevgisiyle, şefkatle ve sabırla yerine getirdikleri görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden hemşireler, kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Hastane Başhekimi Tunç Taşbaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü H. Gül Nuhoğlu ve İdari Mali İşler Müdürü Aytekin Bozkaya'nın eşlik ettiği ziyarette Başkan Yardımcısı İzzet Ekem hemşirelerin yanı sıra hastanedeki hastaları da ziyaret ederek acil şifalar diledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Kadir Turan Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title