Haberler

Başkan Yaralı'dan Örnek Davranış

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, “Halk Günü” programı kapsamında makamında ağırladığı vatandaşlara kolonya servisini bizzat kendi elleriyle yaptı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, "Halk Günü" programı kapsamında makamında ağırladığı vatandaşlara kolonya servisini bizzat kendi elleriyle yaptı.

Başkan Yaralı, Belediyede her hafta gerçekleştirilen, "Halk Günü" programı kapsamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları makamında ağırladı. İlçe sakinlerini makam odasının kapısında karşılayan Yaralı, bir süre sohbet ettiği vatandaşlara çay ikram etti. Yaralı daha sonra makam koltuğundan kalkarak, misafirlerine kendi elleriyle kolonya tuttu. Başkan Yaralı'nın bu davranışı karşısında şaşkınlığı yüzlerine yansıyan vatandaşlar, Yaralı'nın alçak gönüllülüğüne hayran kaldı. Bunun üzerine bir açıklama yapan Yaralı, kendisinin bu makama halka efendilik değil, hizmet etmeye geldiğini ifade ederek şunları kaydetti; "Bizler gücümüzü milletten alarak bu göreve geldik. Millete hizmet yolunda hayata geçireceğimiz hizmetler kadar alçak gönüllü ve mütevazi olmamız da gerekiyor. İnsana insan olduğu için değer veriyoruz. Herkese açık olan bu kapıdan içeriye giren her kimse bizim için eşittir. En nihayetinde bizler de önce "insan" vasfını taşıyoruz. Mevki, makam daha sonra geliyor. Fani dünyada iyi insan olmalıyız. Bir düşünürün ifade ettiği gibi, "İyi insan olmanın hiçbir maliyeti yoktur." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title