Haberler

Başkan Yanılmaz, Sosyal Medyayı Hizmet İçin Kullanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal medya üzerinden vatandaşların eksikleri fotoğraflayarak kendisine gönderdiğini, bu eksikliği giderdikten sonra kendilerinin de fotoğraflayarak vatandaşı bilgilendirdiklerini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal medya üzerinden vatandaşların eksikleri fotoğraflayarak kendisine gönderdiğini, bu eksikliği giderdikten sonra kendilerinin de fotoğraflayarak vatandaşı bilgilendirdiklerini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal medya üzerinden hem vatandaşlarla sohbet ediyor, hem de gördükleri eksiklikleri öğreniyor. Sosyal medyadan takip yapan ve kendisine gelen eksiklikleri bir an önce yapan Başkan Yanılmaz, yapılan çalışmayı da fotoğraflayarak vatandaşlara gönderiyor.

"ŞEHRİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Elazığ'ı hep birlikte yöneteceklerini kaydeden Yanılmaz, "Sivil toplum kuruluşları, odalar, vakıflar ve derneklerle kurumsal anlamda yaptıklarımız bir yönetim ayağıdır. Bunun birde hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla yaptığımız hizmet ayağı var. Onlarda bizlere en çok soysal medya üzerinden ulaşıyorlar. Gördükleri bütün eksiklikleri sosyal medya üzerinden bize ulaştıran bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"FOTOĞRAFLAYIP BANA GÖNDERİYORLAR"

Vatandaşların bir yerin fotoğrafını çekerek kendilerine gönderdiklerini kaydeden Yanılmaz, "Biz de o eksiği gideriyoruz ve yeni şekli ile fotoğrafını çekerek onlar gönderiyoruz. Sosyal medya sayesinde aramızda güzel bir diyalog oldu. Aynı zaman da da bizim 10 binlerce denetçimiz oldu. Tabi ki bu da işimizi rahatlatıyor, kolaylaştırıyor" diye konuştu.

"SOSYAL MEDYA SAYESİNDE YAKIN DİYALOG KURUYORUZ"

Bu şehrin herkesin olduğunu da dile getiren Yanılmaz şöyle devam etti:

"Her kes gördüğü eksikliği ne kadar rahatlıkla bildirirse, bizde onlara ne kadar rahatlıkla dönersek o kadar iş birliği içerisine girmiş oluruz. Bunu da sosyal medya üzerinden hep birlikte yapıyoruz. Benim geç vakitler de en çok zaman ayırdığım yer sosyal medyadır. Eve gittikten sonra, bazen gece 1'de, 2'de sosyal medyada sohbetimiz başlıyor. Oda yakın bir diyalog kurmamıza vesile oluyor."

Sürekli tablet bilgisayarını yanında taşıyan Yanılmaz, fırsat buldukça da yaptıkları çalışmaları sosyal medya üzerinden vatandaşların bilgisine sunuyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title