Haberler

Başkan Yalçın'dan Kardeş Belediye Kestel'e Ziyaret

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Kestel Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Kestel Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Başkan Yalçın, Pazaryeri Belediyesi ile kardeş belediye olan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Doğru'yu makamlarında ziyaret etti. Pazaryeri ve Kestel belediyelerinin ortaklaşa yürüttükleri projeler hakkında ve ilçeler hakkında fikir alışverişinde bulunan başkanlar, iyi dileklerle ziyareti sonlandırdılar. Ziyaretin ardından açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, "Kardeş Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ve Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mehmet Doğru'yu ziyaret ettik. İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Yürüttüğümüz projeler hakkında konuştuk. İlçelerimiz için daha iyi ne yapabiliriz bunları konuştuk. Bizler kardeş belediyeyiz. Her şey vatandaşlarımız için" dedi.

Öte yandan ziyaret sırasında Başkan Yalçın, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a Pazaryeri'ni anlatan bir tablo ve kınık çömleği de hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın Yener Acar Pazaryeri Kestel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title