Haberler

Başkan Yalçın'dan Karayolları 14. Bölge Müdürü Yazıcıoğlu'na Ziyaret

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu’nu ziyaret etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Yalçın, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu'na Ahı Dağı yolu ve Dereköy Günyurdu köyü kör noktalarının standartlarının yükseltilmesi için yapılan çalışmalardan dolayı Pazaryeri halkının teşekkürlerini iletti. Yalçın, "Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünün başta müdüründen müdür yardımcılarına ve tüm personeline, müteahhitlerine Pazarcıklıların 50 yıllık hayalinin gerçekleşmesi için yaptıkları ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Ahı Dağı'nın Kurşunlu mevkine kadar olan 6 kilometresinin de yol standardını yükseltip kronikleşmiş Ahı Dağı sorununu hep birlikte kaldıracağız. Bu çalışmanın gerçekleşmesinde başta Kültür ve Turizm Bakanı hemşehrimiz Prof. Dr. Nabi Avcı, hemşehrimiz Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, hemşehrimiz milletvekilimiz Halil Eldemir, Karayolları 14. Bölge Müdürü ve personeline müteahhit firmaya, Bursa Pazaryerililer Derneğine, Kestel, Bozüyük, Eskişehir, Bilecik Pazaryerililer derneklerine, Pazaryeri Halk Meclisine, Kaymakamımıza ve tüm ilçede ve ilçe dışında yaşayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. En büyük hayalimizdi. Hayali olmayanın istikbali olmaz diyerek çıktığımız bu yolda Yüce Rabbime şükürler olsun. Yeni Pazaryeri için hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi.

Öte yandan Başkan Yalçın'ın gerçekleştirdiği ziyarette Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel ile eski Başbakan Yardımcısı AK Parti Ankara Miletvekili Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan da hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yazıcıoğlu Muzaffer Yalçın Pazaryeri Dereköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title