Haberler

Başkan Yağcı, Bilecik'in Nabzını Anlattı

Bilecik’te 13 gündür Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen “Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti”nde Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TGRT Habere canlı bağlanarak, Bilecik’in nabzını anlattı.

Bilecik'te 13 gündür Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti"nde Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TGRT Habere canlı bağlanarak, Bilecik'in nabzını anlattı.

TGRT Haber spikeri Mehmet Aydın'ın 'Gün biterken' programına katılan Selim Yağcı, yaklaşık 10 dakika Bilecik'teki "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti" hakkında bilgi verdi. Başkan Yağcı, sözlerine, "Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, diriliş kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebalı diyarı, Osmanlı toprağı, Ertuğrul Sancağı Bilecik'in çok değerli insanından tüm ülkemize, can vatanımıza, vatanımızın her köşesindeki değerli kardeşlerimize kucak dolusu sevgi, selam ve muhabbetlerimizi iletiyoruz" diyerek başladı.

"Tüm zaferlerin üzerinde başka bir zafer olarak taçlanmıştır"

Bilecik'in birlik beraberlik ve kardeşlik hamuru ile karıldığını belirten Yağcı, "15 Temmuz'da ülkemize kastedilen bu hain saldırıyı Bilecik'te birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde lanetliyoruz. Gerçekten ülkemiz, milletimiz geçmişi tarihi zaferlerle dolu, kahramanlıklarla dolu ama 15 Temmuz'da milletimizin, hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın bu vatanı vatan bilen bu bayraklar inmeyecek, bu ezanlar dinmeyecek diyen vatandaşlarımızın, milletimizin yapmış olduğu bu fedakarane, can sıparhane mücadele her türlü takdirin üzerinde tüm zaferlerin üzerinde başka bir zafer olarak taçlanmıştır. Gerçekten demokrasiye bağlılığı, insan haklarına bağlılığı, ülkemiz insanına bu sağduyusu bizlerin geleceği noktasında son derece önem vermiştir. Bu zafer ve bu mücadele hem iç düşmanlara karşı hain FETÖ örgütü, haşhaşilerin, gerçekten kalleşçe yapılan, içeride sinsice yapılan eylem ve işlemlerine karşı kazanılan bir zafer olduğu gibi aynı zamanda dış güçlerin düzenlemiş olduğu bu komploları da milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliği, cesareti, Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, cesareti ile ve tüm partilerimizin vatanımızın her noktasındaki kardeşlerimizin, birlik beraberlik içerisinde vatanı sahiplenmeleriyle Allah'a çok şükürler olsun ki bugün dimdik ayaktayız" dedi.

"Nice böyle 12 günler, 112 günler nöbet tutmaya hazırız"

Eskisinden daha güçlü olunduğunu belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Yarınlara daha bir ümitle bakıyoruz. Bu milleti bu tür saldırılarla yıkmak isteyenler aslında uyuyan devi uyandırdılar. Ben diyorum ki 2023 Türkiye'sinde artık dünyanın lider gelen, önde gelen başlangıcını teşkil ettiler. Nasıl kahpe düşman Kurtuluş Savaşı'nda Yunan'ı İzmir'e çıkararak yaptıysa vatanımızın kanına işlediyse, bu hain FETÖ örgütünün yapmış oldukları haince kalleşçe saldırı vatandaşımızı kendisine getirdi ve ciddi bir şekilde birlik beraberlik kardeşlik duygularımızı güçlendirdi. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde inşallah hedeflenen 2023, 2053, 2071 yıllarında yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz diyorum. Ben tüm vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Onlardan bir nefer olduğum için gurur duyuyorum. Gerçekten gelecek nesillerimiz için biz daha nice böyle 12 günler, nice 112 günler nöbet tutmaya hazırız. Biz uyumayalım inşallah gelecek nesillerimizin uyuyabilmesi için, rahat uyuyabilmesi için bugün biz meydanlarda, demokrasiye, milli iradeye sahip çıkacağız ki gelecek nesillerimiz, evlatlarımız, torunlarımız rahatça uyusunlar. Nasıl bizden önce atalarımız bizlere gerçekten bu vatanı kanlarıyla emanet ettilerse bizde onlara bir vefa görevi olarak gelecek nesillerimize gerçekten bir sorumluluk duygusu içerisinde bu vatanın bir karış toprağını kimseye yedirmeyiz. Dimdik ayaktayız ve eskisinden daha güçlüyüz. ve ben inanıyorum gelecek asır Türk milletinin asrı olacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Yalçın Akdoğan ve Nabi Avcı beyefendiler gücümüze güç kattılar"

Bilecik'teki atmosferi tüm Türkiye'ye anlatan Başkan Yağcı, "Sayın bakanlarımız hemşehrilerimiz olmalarıyla büyük gurur duyuyoruz. Gerçekten burada hemşehrilerimizin nöbetlerine gelerek az önce Yalçın Akdoğan Bey buradalardı hemşehrilerimize moral verdiler. Gücümüze güç kattılar. Moral motivasyonlarımızı çok üst noktaya taşıdılar. İnşallah biraz önce Kültür ve Turizm Bakanımız, ağabeyimiz Nabi Avcı da teşrif edecekler. Onların katılımıyla bu mücadelemiz, bu nöbetimiz daha güzel bir anlam kazanıyor. Ben kendilerine şehrimize verdikleri destekle ve böyle nöbetimize gelerek bizlere moral verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele inşallah birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız diyorum. Bilecik bugünden ve gelecekten emin, Türkiye bugünden ve gelecekten emin bu memleketi yıkmak isteyenler hiç bir zaman başarılı olamayacak. Bununda sihri bizim aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik. Biz bunu biliyoruz, bunu sahiplendik, birbirimizi seviyoruz. Yaratılanı, Yaradandan ötürü sevmek anlayışına sahip mensuplarıyız. Sevgi, birlik beraberlik ve kardeşlik her zaman kazanmıştır. Yine kazanacaktır" diye konuştu.

"Bu millet liderini buldu"

Meydanların 15 Temmuz'da anlam bulduğunu anlatan Yağcı, şöyle devam etti:

"Meydanlar demokrasinin sözcüsü oldu. Meydanlar mazlumların kucaklaştığı yerler oldu. Meydanlar geleceğe umutla bakan insanların, sevgiyle kucaklaşan insanların, aşk ile birbirine sarılan insanların bayrak aşkıyla coşan, vatan aşkıyla coşan, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyen memleket aşıklarının yatağı yorganı oldu. Biz bunları böyle bildikçe, bu meydanları vatanı böyle sahiplendikçe, bu vatanın bir milimine kimse zarar veremez. Allah'ın izniyle de veremeyecektir. Bu millet liderini buldu. Bu liderinin arkasında, lider ülke Türkiye'yi el ele, gönül gönüle bu meydanlardaki kardeşlerimizle yapacak. Bunu ne top, ne tank, ne uçaksavar sinderemeyecektir. İnanmış insandan, sevgi dolu insandan daha güçlü hiçbir şey yoktur. Biz buna inanıyoruz. Meydanlardaki tüm kardeşlerimizi diriliş kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebalı diyarı, Ertuğrul Sancağı Bilecik'ten kucak dolusu ama kucak dolusu selam saygı ve sevgilerimiz inanıyorum. Hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa etmeye, durmak yok nöbet tutmaya devam diyorum." - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Bilecik Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title