Haberler

Başkan Vurucu, Yetim ve Öksüz Çocuklar ile İftar Açtı

Hatay’ın Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yetim ve öksüz çocuklar ile onlara bakan aile büyükleriyle iftar açtı.

Hatay'ın Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yetim ve öksüz çocuklar ile onlara bakan aile büyükleriyle iftar açtı. Dualarla açılan iftarın ardından, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kuran-ı Kerim okudu.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe, huzurla, yaşandığını belirten Başkan Adnan Vurucu, Belen Belediyesi Düğün Salonunda verilen iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada, "Bugün iftar soframızda öksüz ve yetimlerimizi konuk ettik. Topluma karşı sorumluluğunu bilmek, Bugün burada sizlerle olmak aynı sofrada yemek yemek ve okuduğumuz Kuran-ı Kerim'e ve dualara amin demek, bu güzel mübarek Ramazan ayını huşu içine yad etmek anlamlıdır. Bir öksüze, yoksula, düşküne el uzatmak insanoğlunun önemli bir meziyetidir. Öksüzü yetimi doyurmak dinimizce sevaptır. Nisa Suresinin 36. Ayetinde de buyurduğu gibi "Allah'a ibadet edin ve ona hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yanınızdaki arkadaşa, yolcuya, elinizin altındakilere iyilik edin. Şüphesiz, Allah kibirlenen ve övünen kimseleri sevmez. Bu mübarek Ramazan ayında sizleri iftar soframıza davet etmenin bizlere mutluluğunu yaşattığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim, her sene bu mübarek aylara sağlıkla mutlulukla eriştirsin."

Daha sonra yetim ve öksüz çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu, misafirlerle sohbet etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Vurucu Belen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title